Şimdiye kadarki çok güzel disket Jukebox

June 21, 2022 0 By lqrm

disket sürücülerde müzik çalma, ölüm için yapılan bir şeydir. [Kiu] ‘nin rumbiniail tamamen başka bir şeydir. Evet, hala MIDI dosyalarını çalan bir disket sürücülerinin bir koleksiyonu, ancak mühendislik ve bu gelişmeye giren yüksek kaliteyi geliştirmenin yanı sıra bir sınıfa kendi başına koyar.

Tellerin tipik bir montajı yerine, güç kablolarının yanı sıra, birçok müzikal diskete yol açan devreler, [Kiu] ‘s, modülerliğin yanı sıra hassasiyette bir egzersizdir. Sekiz disket sürücünün her biri, gemideki bir ATMEGA16 mikrodenetleyicisi ile kendi şoförlüğüne bağlanır. Bu şoför panolarındaki mikrodenetleyiciler, bir I2C otobüsündeki komut kurulundan sipariş alırlar. Çünkü RumBinyail’de ne olursa olsun, aynı zamanda gerçeği [Kiu], her bir kartın I2C adresini ayarlamak için DIP anahtarlarını kullanıyor, bu gelişme teorik olarak 127 sese indirilebilir ya da her birinin bir kısmını oynayan 127 özel disket sürücü olabilir. MIDI dosyası.

RumBinyail, aynı şekilde BT verilerini besleyen ayrı bir bilgisayar için gereksinimi olmadan bağımsız bir modda çalışabilir. MIDI verileri, birincil denetleyici kartı tarafından bir SD karttan paketlenebilir, ayrıca disket sürücüleri için karar verebilir.

Kendi RumBinyAilinizi geliştirmek isterseniz, tüm tahta dosyaları, şemalarının yanı sıra üretici yazılımı [Kiu] ‘nin gittiği için. Tabii ki, disket müziğinin birkaç videosu, eylemdeki birkaç video var.