HACKADAY LINKLARI: 21 Kasım 2021

June 18, 2022 0 By lqrm

Yılın en az zamanını hızlıca yaklaşırken, zor kazanılmış paranızın, hala dışta oturup hala oturmuş olan hediyelere gitmek zorunda olmadığını anlamak harika. California kıyı şeridinden çapaya oturan konteyner gemilerinin tutarları. En azından dün başlayan Tindie Cyber ​​SATIŞI DOĞRUDAN DEĞİLDİR. Anlaşmayı tatlandırmak için, Jasmine bize Black Cuma günü çevrimiçi olarak çevrimiçi olarak giden ek tekliflerin yanı sıra Cyber ​​Pazartesi günü yapacağını söylüyor. Ancak bekleyin, daha fazlası var – Twitter’da Bonus teklifi indirim oranı kodları için Twitter’a uyun.

Mavi, yeni mavi olan eski siyah mı? En azından “ölüm ekranları” söz konusu olduğunda, Microsoft’un Windows 11 BSOD’un son siyah makyajından daha tanıdık mavi temasına geri döneceğinden beri. Bir bit kaydırmanız gerekir, belki de yöntemin değişikliği listesi ile üçte üçü. Yine, modifikasyon tamamen kozmetik gibi görünüyor, ancak ne tür bir araştırma çalışmasının böyle bir karar vermeye başladığını anlayacağız.

“Bir erkeğin çöpü” bölümünden, Binlerce eski tablet bilgisayarları, çok benzeyen ziyaretçi Mike Drew’den yardım talebi var. Aslında pencereleri çalıştırdılar, ancak Linux nane’i iyi çalışabilir, ayrıca pilleri ve arka kapağın yanı sıra arka kapağın yanı sıra, kullanışlı durumlarda olduğu gibi, en azından paylaştığı fotoğraflar tarafından yargılanırlar. Bunlar depolama alanına yöneliktir, ancak Mike, 10 – tek birimin partisini göndermeye isteklidir, lütfen – paketleme pahasına ve nakliye masraflarını karşılayabilecek herkese. Mike, tabletleri takmanın yanı sıra, nane’i takmanın yanı sıra, birkaç batarya kablolarının yanı sıra başlamanız için basit bir yön tabakasına atılacak. Eğer ilgileniyorsanız, Michael.l.drew@gmail.com adresinden Mike’a ulaşılabilir. Yurt içi nakliye, lütfen. İşte bir hacker bir hacker yardım edebileceğinizi umuyorum, evinde bir boşluk kazandırır.

Önemli soruları cevaplamak: Thanos’un dünyanın yarısını sonuçta ortaya çıkamadığı ortaya çıktı. Bu son düşünce, Kraliyet Topluluğu Dergisi’nde görünen bilimsel bir kağıttan geliyor. Nigh-Internerable, Dev Mor Supervillain’ın parmaklarını sokabilirse, yanıt vermezken, herhangi bir tür eldiven türünün kullanılması, tek başına bir mücevher kaplı metal eldiveni kullanması, parmaklarının parmaklarını çekmeyi zorlaştırması oldukça sezgiseldir. Bununla birlikte, yapışma mekaniği gerçekten oldukça havalıdır, ayrıca biyomekaniğin ötesinde etkileri vardır. Kağıda göre, yapışma, küçük mantis karidesindeki kısır “bir inçlik yumruk” da dahil olmak üzere, bitki genelinde, hayvan krallıklarının yanı sıra, mandal aracılı yay çalıştırmasının bir örneğidir. Düzgün bir şekilde yürütülen bir insan parmak yapışının oldukça lezzetli olduğu ortaya çıktı – bir göz açığı için 150 milisaniye ile karşılaştırıldığında, tamamlanması yaklaşık yedi milisaniye alıyor.

Ve nihayet, kimlik yazılımı uygulamasında birinin bittiği gibi görünüyor biraz karıştı. Hikaye, “Doomscroll” terimi boyunca Towin Mitchell adlı metal bir gitarist, ilerleyici bir thrash metal grubu için mükemmel bir isim yapacağına karar verdiğine karar verdiğinde başladı. ABD Patentine ve Ticari Marka Ofisi ile bir ticari marka başvurusu yapıldıktan sonra, bir avukattan bir avukattan bir avukattan, ticari markayı zorlukla zorluk çekeceklerini belirten bir e-posta aldı. 2020 yaşındaki KoomsCrolling Yılları ile yaşayan kimsenin, 2021’in de, 30 yaşındaki bir video oyununun yanı sıra bir thrash metal grubu ile karıştırılacağı gibi, 30 yaşındaki bir video oyunu olanın nasıl bir şey olduğunu görmek zor. Bir avukat. Ticari Marka Trolls, sonuçta trolls.